google home kopen

Google Home kopen

Google Home kopen? Welk model moet je hebben? Vergelijk de prijzen en Google Home modellen hier. Bekijk waar je Google Home goedkoop kunt bestellen.

Google Home is de eerste Nederlandse slimme speaker. Deze slimme speaker is ontwikkeld door Google. Vanaf 24 oktober 2018 is de mini versie officieel verkrijgbaar in Nederland.

Vanaf 4 april 2019 komt ook de grotere broer Google Home beschikbaar in Nederland.

Google Home modellen

Er zijn verschillende modellen van Google Home. Zo is er een mini model, standaard model en een groot model. Daarnaast wordt er binnenkort een nieuwe versie uitgebracht met een beeldscherm. Als je Google Home kopen wil, moet je ongeveer rekening houden met onderstaande prijzen:

  • Google Home Mini: €44
  • Google Home: €119
  • Google Home Max: €380*

*De Home Max is nog niet officieel uitgebracht in Nederland. Deze kan wel vanuit het buitenland besteld worden op bijvoorbeeld eGlobal Central.

Verschillen Google Home en Google Home Mini

Zoals de naam al doet vermoeden is de Google Home Mini kleiner dan de standaard Google Home. Bovendien ziet de mini er qua vormgeving ook anders uit. Ook is de geluidskwaliteit van de mini versie is minder goed.

Los van de vormgeving en de geluidskwaliteit kun je precies hetzelfde met beide apparaten.

google home modellen

De verschillen tussen de Google Home modellen zijn dus kort samen te vatten als:

  • Hoe groter, hoe beter de geluidskwaliteit
  • Vormgeving verschilt, maar alle modellen kunnen hetzelfde
  • Prijsverschil

Google Home spreekt Nederlands

De Google Home apparaten maken gebruik van de Google Assistent. Sinds halverwege oktober 2018 spreekt Google Assistent ook Nederlands op de slimme speakers. Je kunt dus gewoon in het Nederlands vragen of Google Home je favoriete muziek kan afspelen.

Om je een indruk te geven van Google Home in het Nederlands, hebben we een korte video gemaakt. Daarin vragen we de slimme speaker om het ANP nieuws voor te lezen. Maar ook andere nieuwskanalen zoals NOS en Nu.nl zijn beschikbaar.

Dus zo leest Google Home het nieuws in het Nederlands voor:

We hebben veel meer video’s over de mogelijkheden van Google Home gemaakt.

Google Home kopen

Vergelijk hier de prijzen voor Google Home kopen. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs betaald.

Google Home Mini kopen

Google Home kopen

Google Home Max kopen

Deze slimme speaker is niet officieel uitgebracht in Nederland. Maar je kunt hem wel kopen vanuit het buitenland. Het apparaat is dan gewoon bruikbaar in het Nederlands. Je kunt Google Home Max kopen bij bijvoorbeeld: