slimme speaker kopen

Slimme speaker kopen

Wil je een slimme speaker kopen? Ja natuurlijk, want een slimme speaker is enorm handig. De mogelijkheden zijn ongekend. Maar waar moet je beginnen?

Keuzehulp: slimme speaker kopen

Welke slimme speaker kun je het beste kopen? Gebruik onze keuzehulp om een juiste keuze te maken. Kies een situatie de situatie die van toepassing is voor jou.

1. Ga voor de Beste Keus allround

Ga voor de beste slimme speaker allround. Dit is het beste product voor de beste prijs, perfect voor ieder huishouden.

2. Slimme speaker kopen om Stereo te vervangen

Wil je je verouderde stereo-installatie vervangen? Dan kun je een slimme speaker kopen met hoge geluidskwaliteit. Dit zijn waardige vervangers voor oude stereo-installaties.

Groot voordeel is dat je ook meerdere slimme speakers draadloos kunt verbinden.

3. Hoge geluidskwaliteit voor een lage prijs

Wil je lekker muziek kunnen luisteren in je woon- of slaapkamer? Maar heb je niet zo’n hoog budget?

Voor het gemiddelde formaat woonkamer hoef je niet zoveel geld uit te geven aan een speaker. Bekijk de speakers met beste geluidskwaliteit voor een lage prijs.

4. Eerste kennismaking met slimme speaker?

Ben je gewoon benieuwd hoe slimme speakers werken? En gaat het om een eerste kennismaking met slimme speakers?

Dan kun je kiezen voor een goedkoop model met lagere geluidskwaliteit. Bekijk de beste goedkope slimme speaker van dit moment.

hub

5. Centrale punt van het slimme huis

Wil je meer overzicht in je slimme huis? Ga dan voor een slimme speaker met beeldscherm.

Een scherm geeft meer overzicht, meer mogelijkheden en meer feedback op jouw opdrachten.

Bovendien kun je met het touchscreen al je slimme apparaten in of uitschakelen. Ook wel zo makkelijk.

extra

6. Huis uitbreiden met extra slimme speaker

Wil je graag je slimme huis uitbreiden met meer slimme speakers?En gaat het niet om hoge geluidskwaliteit?

Kies dan een slimme speaker uit de goedkope categorie.

7. Uitstekend geluid voor de muziekliefhebber

Ben je een echte muziekliefhebber? Dan wil jij de beste geluidskwaliteit. Deze speakers zijn goed genoeg om verouderde stereo-installaties te vervangen. Bekijk de beste smart speakers met hoge geluidskwaliteit.

Alle merken slimme speakers

De onderstaande merken verkopen slimme speakers. Kies een merk om de bijbehorende modellen te bekijken.

Beste slimme speakers

Wij beoordeelden vele slimme speakers en maakten een lijst van de beste slimme speakers. Het gaat hierbij om de beste slimme speakers die Nederlands ondersteunen.

De meest bekende slimme speakers wereldwijd zijn de Amazon Echo, Google Home en Apple HomePod modellen. Daarover lees je hieronder meer.

Amazon Echo is wereldwijd het meest populair

Het bekende Amazon is de marktleider op het gebied van smart speakers. De populaire Amazon Echo doet het met name in Amerika erg goed.

Amazon Echo
De nieuwste Amazon Echo modellen

De assistent van de Amazon Echo heet Alexa. Je kunt Alexa alles vragen. Het apparaat van Echo wordt beschouwd als de beste assistent voor online winkelen. Vraag Alexa om iets te kopen en de volgende dag kun je het in huis hebben (dit werkt momenteel alleen in de VS). Lees alles over Alexa.

Engels praten en beperkte functies

Helaas is de Amazon Echo nog niet officieel uitgebracht in Nederland. Het ondersteunt dan ook geen Nederlandse taal. Bovendien werken nog niet alle functies.

Nadeel van Amazon Echo is dat je Engels moet praten. Bovendien heb je een amazon.com account nodig om de meeste functies te kunnen gebruiken. Een amazon.nl account heeft een beperkt aantal functies.

Amazon is marktleider

De Amazon Echo is ontwikkeld door het bedrijf Amazon, bekend van de grote webshop. Uit onderzoek blijkt dat Amazon 76 procent van de markt in handen heeft. In de Verenigde Staten zijn al ruim 15 miljoen speakers verkocht.

Amazon Echo kopen

De Amazon Echo is nog niet officieel uitgebracht in Nederland. Wel kun je de Echo modellen via bepaalde webwinkels in Nederland al bestellen. Bekijk daarvoor Amazon Echo kopen.

Bedenk wel: in Nederland werken nog niet alle functies van de Amazon Echo.

Sonos One slimme speaker kopen

De high-end speakerfabrikant Sonos heeft ook een smart speaker op de markt gebracht. Sonos staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van muziek uit kleine speakers.

Sonos One kopen Zwart of Wit
Sonos One is verkrijgbaar in wit en zwart

De Sonos maakt gebruik van slimme assistenten Amazon Alexa en Google assistent. Je kunt zelf kiezen of je assistent van Google of van Amazon wilt gebruiken. Dit is uniek! Geen enkele andere slimme speaker kan beide assistenten gebruiken.

Helaas werkt Alexa nog niet volledig in Nederland, de functies zijn dus zeer beperkt. Google assistent kun je echter volop gebruiken.

Sonos One is erg hoge kwaliteit slimme speaker. Sinds een software update halverwege 2019 is het mogelijk om het apparaat in het Nederlands te gebruiken. Bekijk hoe Sonos in het Nederlands klinkt.

Wil je een slimme speaker kopen? Dan is de Sonos One een goede keus. Lees ook ons uitgebreide artikel over de slimme speakers van Sonos.

Google Home is de beste keus in Nederland

Het bekendste alternatief voor de Amazon Echo is de Google Home. De slimme assistent van Google spreekt gewoon Nederlands. Daardoor zijn de smart speakers van Google in Nederland een veel interessantere keus.

Google Home kopen
De slimme speaker kopen van Google?

Google Home is de populairste slimme speaker in Nederland. De nieuwste modellen van Google Home heetten nu Google Nest.

Bekijk welke modellen er zijn en waar je Google Home of Google Nest kopen kunt.

Apple HomePod kopen

De Apple Homepod is in vergelijking met de concurrerende apparaten vrij prijzig.

Volgens Apple is de geluidskwaliteit van het apparaat uitstekend, dit zou dan ook de hoge prijs veroorzaken. Het apparaat is met name ontworpen om muziek te luisteren, aldus Apple.

Apple Homepod Kopen
Model zwart en wit van de Apple HomePod

De Apple HomePod beschikt over de assistent Siri. Deze assistent is ook wel bekend van iPhones en iPads. Maar de mogelijkheden van Siri zijn op de Apple HomePod nog niet zo uitgebreid.

De HomePod is nog niet officieel uitgebracht in Nederland. Wel is de luidsprekers sinds kort online verkrijgbaar in Nederland. Bekijk bij welke webwinkels je deze kunt kopen: HomePod kopen via internet.