slimme speakers van sonos

Slimme speakers van Sonos

De slimme speakers van Sonos zijn altijd een goede keus. Stijlvol, elegant en uitstekende geluidskwaliteit. Met Sonos zit je altijd goed.

Welke slimme speakers heeft Sonos?

Sonos is een grote naam in de speakerindustrie. De producten staan bekend om hun hoge geluidskwaliteit gecombineerd stijlvol design. In Nederland zijn er drie slimme speakers van Sonos. Het gaat om de volgende modellen:

verschil sonos one slimme speakers one move beam
Dit zijn de verschillende slimme speakers van Sonos: Move, One en Beam

Wat is het verschil tussen de Sonos One, Beam en Move?

Het verschil tussen de slimme speakers van Sonos is eenvoudig. Wij vatten het kort voor je samen.

Wil je een speaker voor je keuken, slaapkamer of badkamer? Dan is de Sonos One vaak de beste keus. Lees meer over Sonos One.

Voor een slimme speaker bij je televisie kies je de Sonos Beam. Je plaatst de Beam bij je televisie. In de meeste gevallen dus in de woonkamer.

De Sonos Move kun je werkelijk overal gebruiken door de ingebouwde batterij. De geluidskwaliteit in uitstekend. Dit model kent ook de hoogste prijs.

In het kort – De slimme speakers van Sonos:

  • Sonos One: het kleinste model, hoge geluidskwaliteit geschikt voor elke kamer in huis: slaapkamer, keuken, badkamer etc.
  • Sonos Beam: voor bij de televisie. Geschikt voor de woonkamer.
  • Sonos Move: neem deze overal mee naartoe met de ingebouwde batterij. De geluidskwaliteit is uitstekend en geschikt voor elke situatie, zowel buiten als binnen.

Bekijk hoe de Sonos One klinkt met Google Assistent in het Nederlands.

De slimme speakers van Sonos, van links naar rechts: Sonos Move, Sonos One en Sonos Beam.

Amazon Alexa en Google Assistent op Sonos apparaten

Sonos heeft een unieke positie in de markt van slimme speakers. Het merk wist een contract met zowel Amazon als Google af te sluiten.

Daardoor kun je zowel de assistent van Amazon Alexa als Google Assistent gebruiken op je Sonos apparaat.

Zo klinkt Sonos met Google Assistent in het Nederlands.

De genoemde Sonos apparaten komen voor eïnstalleerd met beide assistenten. Amazon Alexa spreekt nog geen Nederlands, in Nederland is Google Assistent dus het meest populair.

Slimme speaker van Sonos kopen

Overweeg je om een slimme speaker van Sonos kopen? Dat is altijd een goede keus! Bekijk de prijzen van de verschillende modellen: