Smart speaker Sonos One kopen

Sonos One kopen? De Sonos One is een slimme speaker waarmee je klaar bent voor de toekomst. Het is het vlaggenschip van de audiosystemen van Sonos.

Sonos One kopen Zwart of Wit

De Sonos One is verkrijgbaar bij:

Slimme speaker met hoge geluidskwaliteit

Als er één merk bekend staat om de hoge geluidskwaliteit van zijn speakers, dan is het Sonos wel. De nieuwe slimme luidspreker Sonos One past dan ook prima in de productlijn van Sonos. Het nieuwe model heeft een uitstekende geluidskwaliteit. Een genot om naar te luisteren.

Goede luidsprekers had Sonos natuurlijk al. Een slimme speaker was dus een logische stap voor het succesvolle bedrijf. Naast muziek af spelen kunnen slimme speakers ook naar je luisteren en opdrachten uitvoeren. De Sonos One reageert op spraakbesturing. Je kunt dus gewoon tegen het apparaat praten.

Wil je muziek afspelen? Vraag dan hardop aan de speaker of hij muziek wil afspelen van een bepaalde acteur en hij zal het doen. Maar ook het bestellen van eten, het licht aan- en uitzetten of je boodschappen bestellen zal tot de mogelijkheden gaan behoren. Een Sonos One kopen heeft dus vooral veel voordelen. Het is een ideaal luxe product voor jong en oud.

Sonos One slimme assistent met Alexa en Google Assistent

De Sonos One is de eerste slimme speaker waarbij zowel de assistent van Amazon als Google gebruikt kan worden. Met de Sonos One kies je zelf welke assistent jouw voorkeur heeft. De slimme assistent van Amazon luistert naar de naam Alexa. De slimme assistent van Google wordt voorlopig nog Google Assistent genoemd.

Beide slimme assistenten kunnen op dit moment helaas nog niet gebruikt worden in Nederland. Zodra de assistenten klaar zijn voor Nederlandse ondersteuning zal de Sonos One een automatische update krijgen. Waarna de slimme speaker echt een slimme speaker wordt. Momenteel spreken en verstaan beide assistenten dus nog geen Nederlands. De verwachting is dat dit in 2018 gaat veranderen.

Slimme Sonos One kopen

Momenteel spreken de slimme assistenten nog geen Nederlands. Maar je kunt al wel de Sonos One kopen. Na een update zal de slimme speaker ook echt bruikbaar zijn als slim apparaat. Na de update luistert het apparaat naar je en voert het opdrachten uit. Het is nog niet bekend welke functies het apparaat precies in Nederland kan gaan uitvoeren. Nu een Sonos One kopen? Dan ben je klaar voor de toekomst, en dat zal niet meer zolang duren.

De Sonos One kopen kan bij: