beste nederlandse slimme speakers

Beste Nederlandse slimme speakers

Wij beoordeelden de Nederlandse slimme speakers van 2019. Hier vind je een overzicht van de beste Nederlandse slimme speakers op een rij.

De lijst is gesorteerd van lage naar hoge kwaliteit. Deze speakers maken allemaal gebruik van de Nederlandse sprekende Google Assistent.

Slimme speakers in het lagere segment

Deze speakers vallen naar onze mening is het lagere segment. De geluidskwaliteit is over het algemeen niet zo goed, wel zijn het leuke goedkope modellen om voor het eerst kennis te maken met de slimme speaker.

Dit zijn de beste slimme speakers in het lagere segment:

google home mini

Google Home Mini – Beste budget keus

De Google Home Mini is het instapmodel slimme speaker van Google zelf. Deze is erg goedkoop en leuk om de functies van een slimme speaker uit te proberen. De geluidskwaliteit is niet zo hoog, maar wel acceptabel voor kleine ruimtes.

Het voordeel van apparaten van Google is dat je de updates van Google’s slimme assistent als eerste krijgt, daarmee heb je dus altijd de meest nieuwe functies en mogelijkheden.

Google Home Mini koop je bij:

jbl link 10 waterdicht

JBL Link 10 – Waterbestendig en draadloos

De JBL Link 10 is ook een leuk instapmodel. De geluidskwaliteit is net wat hoger dan die van Google Home Mini. Bovendien werkt de JBL Link 10 draadloos, er zit namelijk een batterij in. Ook is hij waterbestendig, dit maakt hem ideaal voor gebruik in de badkamer.

JBL Link 10 is verkrijgbaar bij:

Mobvoi TicHome Mini waterdichte nederlandse slimme speaker

Mobvoi TicHome Mini – Waterbestendig, draadloos en klein

De stijlvolle Mobvoi Tichome Mini is een goede concurrent van de JBL Link 10. De Mobvoi is namelijk ook waterdicht en draadloos. Dit apparaatje is echter net iets handzamer dan de JBL Link 10.

De geluidskwaliteit lijkt net iets beter dan de Google Home Mini en ligt erg dichtbij de JBL Link 10.

De Mobvoi TicHome Mini is te koop bij:

Middensegment Nederlandse slimme speakers

De speakers in het middensegment hebben betere geluidskwaliteit, verwacht geen feest te kunnen geven met deze boxen, maar voor gebruik in de keuken of slaapkamer is de geluidskwaliteit voldoende.

Beste speakers in de het middensegment:

wat is een slimme speaker

Google Home – Meest populair

Dit is één van de populairste Nederlandse slimme speakers. De geluidskwaliteit is goed voor bijvoorbeeld een slaapkamer of keuken. Het apparaat werkt eenvoudig en ziet er stijlvol uit.

Het apparaat is van Google zelf, dat betekent dat je de updates en nieuwe mogelijkheden van Google Assistent als eerste ontvangt.

Google Home is te bestellen bij:

jbl link 20 waterdicht

JBL Link 20 – Draadloos

Dit is het broertje van de eerder genoemde JBL Link 10. Ook de JBL Link 20 is draadloos en spatwaterdicht. Ook stof komt er niet in, je kunt dit apparaat dus overal mee naar toe nemen.

De geluidskwaliteit van de JBL Link 20 is iets beter dan zijn broertje de JBL Link 10. Wil je nog beter geluidskwaliteit met een 50 watt of 60 watt speaker? Ga dan voor de JBL Link 500 in het hogere segment.

Je koopt de JBL Link 20 bij:

Onkyo G3 smart speaker

Onkyo G3 – Beter geluid dan Google Home

Wil je een stijlvolle slimme speaker voor op de slaapkamer of in de keuken? Dan raden wij de Onkyo G3 aan, de prijs ligt erg dicht bij de Google Home, maar de geluidskwaliteit is gewoon beter.

Verder ziet het apparaat er luxe en degelijk uit. Het voelt overigens ook als een degelijk apparaat. Bovendien staat Onkyo bekend als een goed merk.

Bestel de Onkyo G3 bij:

Beste Nederlandse slimme speakers in het Hoge segment

Hieronder een overzicht van de beste Nederlandse slimme speakers in het hogere segment. De onderstaande slimme speakers beschikken over uitstekende geluidskwaliteit, ze zijn dan ook geschikt voor grote ruimtes zoals bijvoorbeeld de woonkamer. Ook een feestje geven met deze speakers gaat wel lukken.

Onze persoonlijke voorkeur gaat naar de Harman Kardon Citation serie. Het merk Harman Kardon staat altijd garant voor geweldig geluid.

jbl link series met google assistent

JBL Link 300 en JBL Link 500 – Goedkoopste in hoge segment

JBL heeft een complete lijn met Nederlandse slimme speakers op de markt gebracht. De JBL Link 300 en JBL Link 500 zijn de niet-draadloze varianten. Deze werken dus op netstroom.

Ze zijn geschikt voor gebruik is grotere ruimtes zoals woonkamers. De JBL Link 500 heeft meer power en nog beter geluid dan de JBL Link 300.

De JBL Link 300 is een 50 Watt speaker, de JBL Link 500 is een 60 Watt speaker. Met name de laatste is een goede vervanger voor vele verouderde stereo installaties in huishoudens.

sonos-one-wit-geluidskwaliteit

Sonos One

De speakers van Sonos zijn de laatste jaren immens populair. Naar ons idee terecht. Er wordt echter ook veel geroepen dat je voor hetzelfde geld betere geluidskwaliteit kunt krijgen bij andere merken.

Wij vinden Sonos gewoon goed. Het design, de functionaliteit en de geluidskwaliteit zijn uitstekend. Ook de Sonos One is een goed product. Enige nadeel is dat je nog even geduld moet hebben voordat het apparaat echt Nederlands spreekt.

De Sonos One ondersteunt momenteel ook Google Assistent in het Nederlands, dit is beschikbaar sinds halverwege 2019. Ook kun je in de toekomst gebruik maken van de assistent Alexa van Amazon. Momenteel is Alexa alleen nog in het Engels.

Bestel jouw nieuwe Sonos One bij:

Of bekijk de overige modellen van Sonos.

harman kardon citation one beste nederlandse slimme speaker

Harman Kardon Citation One – Beste keus.

Opzoek naar hoge geluidskwaliteit? Dan is het merk Harman Kardon altijd een goede keus. Met dit instapmodel van Harman Kardon heb je goed geluid voor relatief weinig geld.

Het Scandinavische design is geschikt voor iedere kamer. Bovendien zijn de Harman Kardon Citation speakers in stereomodus samen te gebruiken.

Deze speaker heeft 40 Watt, ben je opzoek naar meer power? Dan kom je uit bij de grote broer Harman Kardon Citation 100, zoals hieronder beschreven.

De Harman Kardon Citation One is te bestellen bij:

Harman Kardon Citation 100 Nederlands
Harman Kardon Citation 100
– Super geluid.

Opzoek naar voortreffelijke geluidskwaliteit? Dan is Harman Kardon altijd een goede keus.

Met de Harman Kardon Citation 100 haal je slimme speaker in huis die uitstekende geluidskwaliteit heeft. De speaker is goed bruikbaar is grote ruimtes, zoals je woonkamer.

Naast de hoge kwaliteit is het product ook nog eens mooi ontworpen en afgewerkt. Koop je meer speakers uit de Harman Kardon Citation serie? Dan kun je ze in stereo modus laten samenwerken.

Deze speaker is te koop bij:

Super hoog segment voor de allerbeste geluidskwaliteit

Gegarandeerd de allerbeste geluidskwaliteit. Daarvan ben je zeker met de Nederlandse slimme speakers uit het hoogste segment.

De onderstaande speakers zullen je niet teleurstellen wat betreft geluidskwaliteit en afwerking.

harman kardon citation 300

Harman Kardon Citation 300

Perfecte geluidskwaliteit. Zet dit apparaat in je woonkamer en verbluf iedereen met de zinderende geluidskwaliteit. De Harman Kardon Citation 300 zal je niet teleurstellen.

Deze smart speaker is te gebruiken in stereo modus met alle andere Harman Kardon Citation speakers. De apparaten kunnen staan dan draadloos in verbinding met elkaar via het wifi netwerk. Zo kun je muziek in alle vertrekken van het huis laten afspelen.

Harman Kardon Citation 300 is te koop bij Bol.com.

Op zoek naar nóg meer? Voor échte muziek liefhebbers is de Harman Kardon Citation 500 op de markt gebracht.

harman kardon citation 500

Harman Kardon Citation 500

Dit is de crème de la crème onder de Nederlandse slimme speakers. Betere geluidskwaliteit ga je naar onze mening niet vinden. Je betaald wat, maar dan heb je ook wat.

Met de sublieme geluidskwaliteit van de Harman Kardon Citation 500 heb jij de beste Nederlandse slimme speaker in huis. Ook deze slimme speaker ondersteunt Nederlands met behulp van Google Assistent.

De Harman Kardon Citation 500 koop je bij Bol.com.

Mogelijkheden

Oké, nu weet je wat de beste slimme speaker is die Nederlands kan. Maar wat zijn nou precies de mogelijkheden?

Je bekijkt het eenvoudig op de mogelijkheden pagina, we hebben daarbij vele korte filmpjes van de verschillende functies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *