over ons

Over ons

Sinds de opkomst van slimme speakers zitten wij er bovenop. Je vind hier alles over slimme speakers. Een website door liefhebbers voor liefhebbers.

Wie zijn wij?

Wij zijn de grote gadget liefhebbers uit Nederland. Onze passie voor gadgets en elektronica delen wij graag met de wereld.

Sinds Google Home in 2016 werd aangekondigd volgen wij alles omtrent slimme speakers. Wij beschikten al een jaar over Google Home voordat deze uitkwam in Nederland.

Inmiddels is onze collectie uitgebreid met vele slimme producten. Voorbeelden deze slimme producten zijn speakers, stekkers, lampen en robotstofzuigers.

Passie voor gadgets

Het begon allemaal in 2012 met de opkomst van Chinese websites als AliExpress. Wij testte en bestelde vele gadgets vanuit China. Gewoon als hobby.

Na verloop van tijd ontdekten wij dat vele mensen om ons heen geïnteresseerd waren in de gadget. Met name gadgets als draadloze oordopjes en de robotstofzuiger trokken de aandacht.

Daarop besloten wij onze kennis over gadgets en elektronica uit China te gaan delen. We deelden alles via chinese-webwinkel.nl. Zo konden wij onze vrienden en kennissen makkelijk kennis laten maken met Chinese gadgets en webwinkels.

beste robotstofzuiger

Een slim huis

Toen de slimme speakers uitkwamen waren deze goed met de producten van Chinese webwinkels te combineren. Zo creëerde ik een slim huis met o.a. een automatisch koffiezetapparaat en slimme verlichting.

Vanzelfsprekend trok mijn huis de aandacht van de verschillende kennissen die langskwamen. Daarop besloot ik ook deze kennis te gaan delen. Zo ontstond slimmespeakerinfo.nl.

team van liefhebbers

Team van liefhebbers

De populariteit van slimme speakers nam vervolgens enorm toe. Daarop is de focus van chinese-webwinkel.nl ook naar slimmespeakerinfo.nl verschoven. Met een team van elektronica liefhebbers wordt slimmespeakerinfo.nl sinds 2019 up to date gehouden.

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via onze contact pagina.