slimme speakers van jbl

Slimme speakers van JBL

JBL is één van de populairste merken voor slimme speakers. Maar wat zijn de voor- en nadelen? Lees alles over de slimme speakers van JBL.

Alle JBL Slimme speakers

Momenteel heeft JBL meerdere slimme speakers op de markt. De geluidskwaliteit is het belangrijkste verschil tussen de modellen. De duurdere modellen hebben een hogere geluidskwaliteit voor grotere kamers.

Slimme speakers van JBL Link

Alle slimme speakers van JBL luisteren naar de naam ´JBL Link + een getal’. Des te hoger het getal, des te beter de geluidskwaliteit.

Huidige slimme speakers van JBL (prijs van laag naar hoog):

  • JBL Link 10
  • JBL Link 20
  • JBL Link 300
  • JBL Link 500

Het goedkoopste model is de JBL Link 10, het duurste de JBL Link 500.

Populaire JBL Link 10

jbl link 10 waterdicht
De JBL Link 10 is één van de meest verkochte slimme speakers.

Eén van de populairste slimme speakers is de JBL Link 10. Het is een makkelijk te bedienen instapmodel. De geluidskwaliteit van de JBL Link 10 is beter dan die van de Google Home Mini, dat maakt deze speaker interessant.

De JBL Link 10 is uitstekend geschikt voor de kleinere kamers. Bijvoorbeeld een slaapkamer of een keuken. Leuk pluspunt is dat de speaker spatwaterdicht is. Ook werkt de speaker draadloos met de ingebouwde accu.

Bekijk de JBL Link 10 bij Bol.com.

JBL Link 20

jbl link 20 waterdicht
De JBL Link 20 ziet er hetzelfde uit als de JBL Link 10, de geluidskwaliteit is echter hoger.

De JBL Link 20 lijkt erg op de hiervoor genoemde JBL Link 10. Ze hebben hetzelfde ontwerp, echter is de geluidskwaliteit van de JBL Link 20 hoger.

Wil je de speaker dus in een iets grotere ruimte gaan gebruiken? Of ben je opzoek naar iets meer geluidskwaliteit? Kies dan voor de JBL Link 20.

Deze speaker is ideaal voor in de badkamer. De geluidskwaliteit is voldoende voor in de badkamer en door de spatwaterdichtheid zal deze speaker goed functioneren.

Bekijk de JBL Link 20 bij Bol.com.

Betere geluidskwaliteit met JBL Link 300 en JBL Link 500

jbl link series met google assistent
De JBL Link 300 en JBL Link 500 zijn uitstekend geschikt voor muziek in de woonkamer.

Op zoek naar hogere geluidskwaliteit? Ga voor de JBL Link 300 of JBL Link 500.

Deze slimme speakers van JBL zijn geschikt voor grotere ruimtes zoals de woonkamer. In tegenstelling tot de JBL Link 10 en 20 werken de JBL Link 300 en 500 niet draadloos. Ze werken dus op netstroom.

  • JBL Link 300 heeft een 50 Watt speaker
  • JBL Link 500 heeft een 60 Watt speaker

De JBL Link 500 heeft dus nog meer power dan de JBL Link 300. Dat maakt de JBL Link 500 een goede vervanger voor de oude stereo installatie in huis.

Bekijk de actuele prijs: