google home kopen

Google Home wordt Google Nest en een nieuwe speaker aangekondigd

Alle slimme speakers van Google luisterden tot nu toe naar de naam Google Home. Daar komt nu verandering in. Bovendien komt er een nieuwe slimme speaker.

Fusie Google Home en Google Nest

De twee afdelingen Google Home en Google Nest fuseren. Ze vielen natuurlijk al onder hetzelfde bedrijf, maar nu wordt het één en dezelfde divisie.

De divisie Google Nest is bekend van de slimme thermostaten. Zo is de Google Nest is één van de meest populaire slimme thermostaten op de markt.

Google Home wordt Google Nest

Door de fusie zullen alle producten die eerder Google Home heetten, nu veranderen in Google Nest. Kort gezegd: Google Home wordt Google Nest.

De goedkoopste slimme speaker van Google luisterde eerder naar de naam Google Home Mini, dat wordt nu Google Nest Mini.

Vanaf nu zullen alle Google Nest producten voorzien worden van Google Assistent. Bovendien worden alle slimme speakers die eerder uitgebracht zijn onder de naam ‘Google Home’ omgetoverd tot ‘Google Nest’.

Nieuwe slimme speaker aangekondigd door Google

Bovendien gaat Google een nieuwe slimme speaker op de markt brengen. Het zal gaan om een nieuwe versie van de Google Home mini.

Google Home mini is het goedkoopste model van de huidige lijn slimme speakers. Je kunt de speaker kopen voor ongeveer 50 tot 60 euro.

De nieuwe speaker is nog niet officieel aangekondigd, het gaat dus om een gerucht. Maar het heeft er alle schijn van dat deze einde van het jaar wordt aangekondigd. Wij verwachten de speaker niet meer in 2019.

Je zult het nog even met de huidige slimme speakers moeten doen voor Sinterklaas en kerst.

Bekijk de mogelijkheden van Google’s slimme speakers.