slimme deurbel kopen

Slimme deurbel kopen: wat zijn de mogelijkheden?

Slimme deurbel kopen? Wat zijn de mogelijkheden van een slimme deurbel? En waar moet je opletten? Wij leggen het je graag uit. Hier lees je alles over de slimme bel.

Wat is een slimme deurbel?

Een slimme deurbel is de nieuwste trend op het gebied van deurbellen. Waar jarenlang een deurbel slechts een knopje met een bel was, is er nu iets nieuws. Het digitale tijdperk heeft namelijk ook de deurbel gevonden. Een slimme deurbel is dus een digitale bel.

Een digitale bel. Wat moet je daar nou mee? Een digitale slimme bel kun je overal beheren. Dit slimme apparaat is te gebruiken in combinatie met je andere digitale slimme apparaten. Zo heb je overal via je smartphone toegang tot je slimme deurbel.

Een slimme bel is dus een combinatie van de traditionele deurbel en moderne technologie.

Wat kun je met een slimme deurbel?

Wat zijn de mogelijkheden van een slimme deurbel? Met een slimme deurbel kun je overal ter wereld zien wie er voor de deur staat. Wordt er op de bel gedrukt? Dan ontvang je een signaal op je telefoon. Zie dit als je telefoon die overgaat als je gebeld wordt. Als je opneemt, dan zie je wie er voor de deur staat. Handig toch?

Stel dat er bijvoorbeeld een pakketje wordt bezorgd als je niet thuis bent. Als je een slimme bel hebt, krijg je een signaal dat de postbezorger op de bel drukt. Zo kun je makkelijk met de postbezorger overleggen wat er moet gebeuren. Zo kun je hem vertellen dat hij het pakketje bij de buren mag brengen of dat hij het in schuur kan zetten.

Welke slimme deurbel kopen?

De slimme deurbel wordt steeds populairder. Zo zijn er inmiddels vele slimme deurbellen op de markt. Er zijn tal van goedkope merkloze slimme deurbellen te koop, echter wordt de veiligheid daarvan nog wel eens in twijfel getrokken. Zo is het een bekend probleem dat wifi gehackt kan worden bij slecht beveiligde deurbellen. Daarom raden wij aan om de bekende veel verkochte slimme bel te kopen. Hieronder een overzicht van beste slimme bellen.

  1. Ring

De meest verkochte slimme bel. Dit is de op dit moment één van de weinige hoge kwaliteit smart deurbellen die officieel uitgebracht zijn in Nederland.

De Ring heeft zowel een interne accu als aan te sluiten op stroom. De audio van het apparaat is zeer goed, dit is belangrijk om degene aan de bel te verstaan. De camera is ruim voldoende, maar geen high definition. Door de bewegingssensor kan het apparaat de camera inschakelen wanneer er beweging gesignaleerd wordt. De gefilmde beelden kunnen tegen bijbetaling worden opgeslagen op de cloud (privé omgeving op internet).

Na de Ring 1 is er inmiddels ook de verbeterde Ring 2 op de markt gebracht en de nog luxere Ring Pro is ook beschikbaar.

Ring kopen bij:

2. August

Deze deurbel signaleert of er beweging is rondom de voordeur, heeft een zeer goede HD-camera en kan video’s opslaan. Deze deurbel heeft geen accu, maar werkt op netstroom, dat maakt de montage lastiger dan de Ring. Ook de vorm van deze bel is anders dan de reguliere rechthoekige deurbellen, bekijk dus goed of deze bij de voordeur past voordat je hem aanschaft.

De August is nog niet via de officiële kanalen in Nederland te koop.

 

3. Philips WelcomeEye Connect

Hier hebben we lang op moeten wachten: de slimme bel van Philips, eindelijk is hij er. Philips staat bekend als een merk met zeer degelijke producten van hoge kwaliteit, zo ook de WelcomeEye Connect.

De Philips deurbel kan haarscherpe beelden opnemen en opslaan. Als je niet thuis bent, kun je je bezoekers makkelijk zien via je smartphone. Daarnaast heeft deze deurbel een speciaal bedieningspaneel waarmee jij binnen makkelijk kan zien wie er buiten voor de deurstaat. Tevens kun je met het 7 inch kleurenscherm met je bezoekers praten, een klapdeur openen of een gemotoriseerde poort.

Wil je ook een Philips WelcomeEye Connect kopen? Je kunt de Philips WelcomeEye Connect kopen bij:

 

Meer slimme apparaten

Wij zijn de specialist als het gaat om slimme apparaten. Bekijk bijvoorbeeld ook eens: