google nest audio

Nieuwe slimme speaker: Google Nest Audio, eerste foto’s

De eerste foto’s van Google Nest Audio zijn verschenen. De nieuwe slimme speaker van Google moet nog officieel aangekondigd worden. Maar de eerste foto’s en informatie over prijzen zijn er al.

Google Nest Audio is de modelnaam

De nieuwe slimme speaker van Google gaat luisteren naar de naam Google Nest Audio. Zo wordt er duidelijk onderscheid gecreëerd tussen de slimme luidsprekers en slimme hubs (met display).

In een eerdere blogpost meldden wij dat de naam waarschijnlijk Google Nest Home werd. Dit omdat het apparaat opvolger is van Google Home. Niets blijkt minder waar: het wordt dus Google Nest Audio.

Officiële aankondiging nieuwe slimme speaker

Zeer waarschijnlijk kondigt Google deze slimme speaker binnenkort nog officieel aan. Er zijn uitnodiging gestuurd voor een Google Event op 30 november. Daar wordt de officiële aankondiging van Google Nest Audio verwacht.

Tot die tijd moeten we nog even afwachten. Vermoedelijk zullen er op 30 november ook meer foto’s beschikbaar zijn.

Kleur

Net als Google Nest Mini lijkt ook Google Nest Audio is twee kleuren uit te komen. Deze kleuren zijn de ‘Charkoal’ en ‘Chalk’. Dit komt min of meer neer op: lichtgrijs en donkergrijs.

Prijs van Google Nest Audio

De prijs van Google Nest Audio wordt naar alle waarschijnlijkheid €100. Daarmee ligt het product qua verkoopprijs tussen de Google Nest Mini en de Google Home Max in. Dit werd ook verwacht.

Eerder kon je al meer foto’s en zelfs een video van de nieuwe Google speaker zien.