nieuwe google home of google nest

Nieuwe Google Nest wordt opvolger van Google Home

Er zit een nieuwe versie van Google Home aan te komen. De nieuwe slimme speaker van Google zal waarschijnlijk naar de naam Google Nest luisteren.

Update: Google heeft zelf informatie over de nieuwe speaker vrijgegeven, zie: de nieuwe Google Nest Home.

Google Nest opvolger van Google Home

Ondanks dat het nog om een gerucht gaat is het geen grote verrassing. Naar alle waarschijnlijkheid kondigt Google binnenkort een nieuwe versie van Google Home aan.

Eerder kondigde Google al aan dat nieuwe slimme speakers onder de productlijn van Nest gaan vallen. Het lijkt dan ook aannemelijk dat de nieuwe versie van Google Home zal luisteren naar de naam Google Nest.

Zo heet de nieuwe versie van Google Home Mini ook Google Nest Mini.

Recente prijsverlaging Google Home

De geruchten zijn opgang gekomen na recente prijsverlagingen. In de Verenigde Staten is Google Home momenteel verkrijgbaar voor ongeveer 35 euro.

Deze extreem lage prijzen doen vermoeden dat Google snel de resterende voorraad wil verkopen. Dit gebeurt vaker vlak voor een nieuwe productintroductie.

Ook bij bol.com was Google Home afgelopen weken uitverkocht. Toch is daar de voorraad momenteel weer aangevuld. Wel is er een aanbieding altijd van toepassing voor select-leden.

Bekijk de huidige prijzen van Google Home en Nest producten. Ben je benieuwd wat domotica voor jou kan betekenen? Of wat domotica precies is? Bekijk wat is domotica.